dissabte, 1 d’octubre del 2022

Mostra de Fotofilosofia 22-23

 Per tal de celebrar la Jornada Mundial de la Filosofia de 2022 (UNESCO, novembre) es convoca la Mostra de fotofilosofia. L’objectiu és enriquir el pensament filosòfic a secundària tot aprofitant la creativitat de l’alumnat i preservant formes de col·laboració entre els departaments de Filosofia dels centres. La Mostra pretén aplegar “espurnes de pensament” fetes per alumnes de secundària expressades en una fotografia digital acompanyada d’un títol en forma de pregunta vinculada a la filosofia.


BASES: 
 
1-El termini d’aquesta convocatòria és del 1 d'octubre al 17 d’octubre de 2022. Durant aquest periode l'alumnat postejarà les seves fotofilosofies.

2-Els posts han de ser originals. Cal que cada participant disposi del dret d’ús de la fotografia. El format de les fotografies ha de ser JPEG. El pes del fitxer no pot ser superior a 600 kb (Blogger les redueix automàticament). Envieu també un breu escrit justificant la vostra fotofilo.

3-Cada post correspon a un alumne/a. Podeu introduir-los vosaltres mateixos. Sota de la imatge penjada cal postejar el vostre nom i curs. 

4- Cal penjar la imatge amb la pregunta dins de la imatge. Cal que  el text sigui clar, sense faltes d' ortografia i amb una bona visualització. 

5- Es valorarà l'originalitat, la creativitat, la relació clara entre la imatge i la pregunta, capacitat de fer una pregunta punyent. Fugir  dels temes previsibles (foto d'un paisatge, animal, quadre típic...)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada